Proiectare – productie – montaj

  • Rezistenta si durabilitate: materiale certificate, lemn tratat insecto-fungicid si calcule de rezistenta
  • Avantaje tehnice deosebite: deschideri foarte mari si forme atipice
  • Costuri reduse: optimizarea consumului de lemn; montaj foarte usor

Preturi estimative pentru principalele tipuri de lucrari:

  • Sarpante simple: preturi incepand de la 12 euro/mp
  • Mansarde: preturi incepand de la 25 euro/mp
  • Hale din lemn: preturi incepand de la 30 euro/mp

Cere oferta de pret / Ataseaza proiect

Ataseaza proiect:
[recaptcha]

Avantaje ale structurilor industrializate din lemn

Montaj rapid si economie de lemn

Proiectul dvs. se incadreaza in bugetul alocat prin economii substantiale de timp si lemn. Structurile prefabricate (pereti modulari sau ferme industrializate) se monteaza usor si rapid chiar si in conditii meteorologice nefavorabile, care ar putea bloca ridicarea unei structuri construite traditional.

Structuri realizate profesional

Realizarea structurilor din lemn in ateliere specializate, dupa noi tehnologii de prefabricare impun utilizarea materialelor de calitate (lemn sortat / conectori certificati) si calcule de rezistenta. Proiectarea si fabricarea au loc asistate de calculator, asigurand realizarea corecta si cu precizie a detaliilor.

Rezistenta si durabilitate

Acoperisurile industrializate realizate din ferme au o comportare mai buna la cutremure si vejelii in comparatie cu structurile traditionale.

Acuratetea detaliilor

Fabricarea fermelor si a panourilor se realizeaza in fabrica, intr-un mediu controlat, cu o foarte mare precizie. Procesul de productie conform tehnologiei se face practic ‘la milimetru’ – tolerantele admise fiind de -/+ 5mm.

Avantaje tehnice

Cu ajutorul fermelor industrializate se pot produce toate tipurile de acoperisuri, de la simple garaje la cele mai complexe mansarde sau sarpante cu forme deosebite si deschideri foarte mari.