top of page

FERME DIN LEMN 2 PANTE PENTRU ȘARPANTE SIMPLE

Fermele din lemn pentru acoperișuri de tipul “două ape” au un design relativ simplu, având o formă triunghiulară cu o anumită configurație a zabrelelor din interior. Unul dintre avantajele acestui tip de structura îl reprezintă faptul că talpa inferioară a fermei va constitui tavanul ultimului etaj de sub șarpantă, eliminând astfel placă de beton armat, mai costisitoare. În funcție de configurația interioară a fermelor acestea sunt pretabile pentru o gama largă de acoperișuri din lemn: de la simple garaje la structuri din lemn cu deschideri foarte mari (30 m) pentru spații comerciale sau hale industriale.

Datorită configurației optimizate, fermele din lemn cu două pante (sau ferme standard) se dovedesc a fi o soluție foarte rapidă pentru acoperișurile simple din lemn în 2 ape. Producția și asamblarea fermelor prefabricate prefabricate cu conectori MiTek, în detrimentului unui acoperiș tradițional cu popi și căpriori, pot reduce timpul de execuție cu până la 50% și implicit costurile asociate cu manopera pe șantier. De asemenea, și costul acoperișului poate fi redus considerabil, dacă se optează pentru înlocuirea plăcii de beton pe care se sprijină fermele cu talpa acestora. 

Fie că ești arhitect, constructor, dezvoltator, roofer sau beneficiarul final, putem să venim în sprijinul tău cu soluții optimizate de proiectare-producție-asamblare ferme din lemn pentru orice tip de acoperiș, cu scopul de a reduce consumul de material și timpul de execuție, dar și pentru a crește calitatea și durabilitatea acoperișului în timp. Cu cât proiectul este într-o fază mai incipientă, cu atât mai bine. Lasă-ne un mesaj și hai să lucrăm împreună!  

MAI MULTE DESPRE FERMELE DIN LEMN
Ferme prefabricate pentru orice tip de cladire MIRADEX

FERME DIN LEMN PENTRU ACOPERIȘ DOUĂ APE 

bottom of page